Retourneren en Terugbetalen

Het is altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan uw verwachting of wens voldoet. Bij Sanitairhome.be kunt u binnen 14 kalenderdagen na levering het artikel retourneren.

Indien uw retourzending voldoet aan de voorwaarden (zie onderstaand), kunt u vervolgens het geld terug krijgen.

Randvoorwaarden

  • Het artikel mag retour gestuurd worden:
  • binnen 14 kalenderdagen na levering;
  • als het compleet en onbeschadigd is;
  • als het ongebruikt en niet gemonteerd is geweest;
  • in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden);
  • producten die speciaal voor u zijn vervaardigd, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de schade in rekening te brengen.

Artikelen die speciaal voor u , op bestelling zijn gemaakt of uit voorraad artikelen worden niet terug geretourneerd. Voor producten waarvan de verpakking beschadigd is vergoeden wij maximaal 50% van het aankoopbedrag.

Retour sturen

Wettelijk heeft u een herroepingsrecht van 14 dagen. Deze termijn gaat in op het moment dat alle artikelen uit de bestelling geleverd zijn. Middels een retouraanvraag kunt u aangeven dat u gebruik maakt van uw herroepingsrecht.

Tijdens de bedenktijd (14 dagen na ontvangst van uw product) mag u het product gebruiken zoals u dat in de winkel zou doen. Echter, wordt het product zodanig gebruikt dat het niet meer in ‘winkelstaat’ is, dan kan het zijn dat u minder geld voor het product terugkrijgt.

Nog vragen?

Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u iets aanpassen? Neem dan contact op met onze klantenservice.